Jump to content

Don Kishoti te shqiptarët

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Don Kishoti te shqiptarët : recensione dhe studime letrare, libër me autor Ali Aliu, red. Resul Shabani. Botuar në Shkup në vitin 1995 nga "Flaka e vëllazërimit". Libri ka 246 faqe.