Drapër dhe Çekan (gazetë)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Gazeta “Drapër dhe Çekan” u botua në vitet 1967 – 1991 e cila dilte me dy numra në javë dhe trajtonte probleme të një game të gjerë.