Jump to content

Drenovë Fushë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Drenova Fushë

Drenova Fushë është një fshatkomunën Qendër (Mallakastër)rrethin e MallakastrësShqipërisë. ndodhet 2.7 km larg qytetit te ballshit edhe 1 km nga komuna qender ,ne drenov fush ndodhet shkolla 4 vjecare Beqo Cahushaj,qe ndodhet ne qender te fshatit,ky aty pran ndodhet edhe farmacia e fshatit 30 m.fshatrat perreth drenoves fush jan lapuleci dukas belishov, si dhe drenova lart ose si e quajn ndryshe fshataret e drenoves fush (fshat).