Dukuri arsimore gjatë Luftës së Dytë Botërore në Shqipëri

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Dukuri arsimore gjatë Luftës së Dytë Botërore në Shqipëri libër me autore Fatmira Rama dhe Ilinden Spasse (red.). Botuar në Tiranë nga "Argeta-LMG", në vitin 2005. Faqe 180. ISBN 99943-30-28-4