Durrësi : album historiko-arkeologjik

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Durrësi : album historiko-arkeologjik me autorë Hava Hidri, Sali Hidri dhe Sirius Hidri (përkth. në ital.), Hysen Hidri (përkth. në angl.). Botuar në Durrës nga "Mileniumi i Ri", në vitin 2016. Faqe 204.