E drejta e konkurrencës në Bashkimin Europian dhe në Shqipëri

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

E drejta e konkurrencës në Bashkimin Europian dhe në Shqipëri libër me autorë Eriona Katro, Vaeld Zhezha dhe Lindita Lati (rec.), Servete Gruda (rec.). Botuar në Durrës nga "2M printing", në vitin 2016. Faqe 288.