E drejta kushtetuese e Republikës së Kosovës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

E drejta kushtetuese e Republikës së Kosovës libër me autor Hazër R. Susuri dhe Agim Zogaj (red.). Botuar në Prishtinë nga Universiteti "Fama", në vitin 2011. Faqe 440.