E vërteta mbi Kosovën dhe shqiptarët në Jugosllavi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

E vërteta mbi Kosovën dhe shqiptarët në Jugosllavi libër nga Kristaq Prifti (red.). Botuar në Tiranë nga Akademia e Shkencave, në vitin 1990. Faqe 643.