Ekonomia digjitale

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Ekonomia Digjitale konsiston në nivelin sa më të lartë të përdorimit të kompjuterëve në një ekonomi nacionale.

Sa më e lartë që është shkalla e përdorimit të kompjuterëve në një ekonomi aq më i digjitalizuar dhe më afër progresit të përgjithshëm ekonomik është ai vend.