Ekualipti dhe kultivimi i tij në Shqipëri

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Ekualipti dhe kultivimi i tij në Shqipëri libër me autor Ilia Nako. Botuar në Tiranë nga Ministria e Bujqësisë, në vitin 1955. Faqe 118.