Elbasani (fabrika)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Fabrika e prodhimit të cigareve "Elbasani" (Flora)

FLORA SPECIAL, Paketë 20 copëshe

ka operuar midis viteve 30 dhe 40. Pronar i saj ishte Ibrahim Biçaku. Në 1947 me ardhjen e komunizmit ajo u shtetëzua dhe mori emrin "Ndërmarrja Industriale Shtetërore Cigare Tiranë".