Eliksir dashurie

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Eliksir dashurie.JPG

Eliksir dashurie Kategoria: Poezi. Autori: Ahmet Mehmeti. Shtëpia botuese: Arbëria. Viti i botimit 2009. Faqet e librit 80. ISBN 978-99943-50-21-6

Vëllim poetik me tematikë të larmishme ku dominojnë motivet patriotike, erotike, filozofike. E veçanta e këtij vëllimi është figuracioni i larmishëm, ritmika e melodika tingëlluese si dhe stili telegrafik, pa fjalë të tepërta dhe me shumë ndjenja të sinqerta.