Emnesë (Shkëlzen Zhubi)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Emnesë libër me autor Shkëlzen Zhubi, red. Sali Bashota. Botuar në Prishtinë në vitin 1994 nga "Fjala". Libri ka 94 faqe dhe me ilustrime.