Emra që nuk harrohen : arsimtarët veteranë 1941-1951 dhe arsimi shqip në Kosovë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Emra që nuk harrohen : arsimtarët veteranë 1941-1951 dhe arsimi shqip në Kosovë. Libër me autor Tahir Z. Berisha. Botuar në Prishtinë nga "Valton", në vitin 1994. V.1, me 520 faqe.