Enciklopedia arsimore e rretheve Sarandë dhe Delvinë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Enciklopedia arsimore e rretheve Sarandë dhe Delvinë : nga fillorja në filialin e universitetit me autor Petrit Idrizi, Apostol Pango dhe Milo Dilo (red.). Botuar në Tiranë nga "Maluka", në vitin 2009. Faqet e librit 342.