Enciklopedia kroate

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Enciklopedia kroate (serbokroatisht: Hrvatska enciklopedija) është një publikim i rregullt i Institutit Leksikografik Miroslav Krleža dhe njëri nga programet themelore dhe të përhershme të kulturës kombëtare kroate.[1]

Vëllimet[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]


# Vëllimi Redaktori Viti Fq. ISBN
1 A – Bd Dalibor Brozović 1999. 674 ISBN 953-6036-31-2
2 Be – Da 2000. 723 ISBN 953-6036-32-0
3 Da – Fo 2001. 722 ISBN 953-6036-33-9
4 Fr – Ht 2002. 753 ISBN 953-6036-34-7
5 Hu – Km August Kovačec 2003. 725 ISBN 953-6036-35-5
6 Kn – Mak 2004. 786 ISBN 953-6036-36-3
7 Mal – Nj 2005. 814 ISBN 953-6036-37-1
8 O – Pre Slaven Ravlić 2006. 773 ISBN 953-6036-38-X
9 Pri – Sk 2007. 842 ISBN 953-6036-39-4
10 Sl – To 2008. 830 ISBN 978-953-6036-40-0
11 Tr – Ž 2009. 859 ISBN 978-953-6036-41-7

Referime[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  1. ^ Hrvatska enciklopedija [Enciklopedia kroate] (në kroatisht), arkivuar nga origjinali më 29 qershor 2018, marrë më tetor 24, 2017