Jump to content

Fjalori Enciklopedik i Kosovës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Fjalori Enciklopedik i Kosovës është një vepër në dy vëllime: Vëllimi 1 (A - K) dhe Vëllimi 2 (L - ZH), përgatitur dhe botuar nga Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, në Prishtinë, në vitin 2018. Ky fjalor enciklopedik paraqet veprën e parë të këtij lloji të botuar në Kosovë. Vepra ka 1,818 faqe, me rreth 6,000 zëra, dhe është produkt i hartuar nga një ekip prej 26 redaktorësh dhe 506 autorësh.

ISBN[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

ISBN 978-9951-615-26-6, ISBN 978-9951-615-84-6, ISBN 9951615848, ISBN 9789951615853, ISBN 9951615856, ISBN 9789951615860, ISBN 9951615864.
OCLC 1089880829 KDU811.18'374, COBISS.KS-ID 387551495

Lidhje të jashtme[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]