Enver Hoxha. Raport në Kongresin e VIII të PPSH

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Raport mbi veprimtarinë e Komitetit Qëndror të Partisë së Punës të Shqipërisë. Mbajtur në Kongresin e 8-të, të PPSH. 1 nëntor 1981. Shtëpia Botuese "8 nëntori" Tiranë, 1981. Faqet e librit 265.

Përmbajtja:

Pjesa e I - Zhvillimi i ekonomisë dhe detyrat e partisë

Pjesa e II - Të forcojmë pareshtur partinë

Pjesa e III - Detyrat e partisë për edukimin komunist të punonjësve

Pjesa e IV - Gjendja ndërkombëtare dhe politika e jashtme e RPSSH

Pjesa e V - Lufta kundër revizionizmit dhe lëvizja revolucionare e çlirimtare në etapën e sotme