Episode lufte në Kosovë : (prill 1943 - prill 1945)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Episode lufte në Kosovë : (prill 1943 - prill 1945) kujtime me autor Halil Xhuka dhe Bora Kola (red.). Botuar në Tiranë nga "Kristalina-KH", në vitin 2010. Faqet e librit 243.