Erë e fortë : novelë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Erë e fortë : novelë, me autor Agim Cerga. Botuar në Tiranë në vitin 1976 nga "Naim Frashëri". Libri ka 91 faqe.

Shënime: Letërsia shqipe, tregime dhe novela.