Esat Pasha dhe Shqipëria : 1912-1920

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Esat Pasha dhe Shqipëria : 1912-1920 libër me autor Idriz Basha dhe Angjelina Ceka (red.). Botuar në Tiranë nga "Migjeni", në vitin 2012. Faqe 170.