Evlija Çelebiu në Shqipëri dhe në viset fqinje : Kosovë, Mal i Zi, Ohër : në bazë të dorëshkrimit autograf

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Evlija Çelebiu në Shqipëri dhe në viset fqinje : Kosovë, Mal i Zi, Ohër : në bazë të dorëshkrimit autograf me autor Evliya Çelebi dhe Robert Elsie (përg.), Abdurrahim Myftiu (përkth.). Botuar në Tiranë nga "55", në vitin 2008. Faqet e librit 213.