Express Publishing

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Express Publishing
Founded: 1988
Country of origin: United Kingdom
Headquarters: New Bury,Berkshire, UK
Logistics: Athens, Greece
Publication types: ELT, EFL, ELL, ESP Books
Type of company: Publishing

Express Publishing është një shtëpi botuese e pavarur me qendër në New Bury, Berkshire, Mbretërinë e Bashkuar.

Historia[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Express Publishing u themelua në vitin 1988 me pikësynim rritjen e standarteve të mësimit të gjuhës Angleze. Duke prodhuar një larmishmëri materialesh mësuesi inovative përfshirë tekste për nxënësit, tekste për gramatikën , materiale testimi, dhe vepra tërheqëse për lexuesit ka bërë që të kënaqim shijet e lexuesit për 30 vjet. Shtëpia Botuese ka pësuar zgjerim të madh që atëherë, dhe sot ofron mbi 3500 tituj cilësorë në më shumë se 90 shtete të botës. Express Publishing ka krijuar marrëdhënie strategjike me botues dhe librari në gjithë botën , duke e kthyer në lider botëror për prodhimin e teksteve të mësimit të gjuhës Angleze si gjuhë e dytë. Kompania është e fokusuar në mësimin dhe mësimdhënien e gjuhës Angleze.

Referime[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  1. "Poland Ministry approvals" April 16, 2015.
  2. "TrackTest-Express Publishing partnership" , October 5, 2015
  3. "Publishing company profile: Express Publishing" Book Types. March 24, 2015.