F1 2000 (videolojë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Loja F1 2000 u lançua nga EA Sports dhe doli më 31 mars 2000 në Evropë. Loja ishte për PC dhe PS1, ku loja pati karakteristika të reja: Kundra kohës ku 22 lojtarë mund të bëjnë xhiro në një platformë. Bërësat e lojës kishin eksperiencë për kompjuter edhe loja mori 7 për PS1 edhe 8,5 për PC