Jump to content

Fadil Bilalli

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Fadil Bilalli jeton në Gjermani dhe garon ne Ligen e Gjermanisë në 95-120 kg për Klubin Habraktingen dhe është Kampion i Kosovës për Senior në peshën deri në 120 kg.

Fadil Bilalli është Garius dhe Menaxher i Klubit të Mundjes "ERA"-Prishtinë.