Fadil Musliu

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Hoxhë Fadil MUSLIU i lindur ne Podujeve ne vitin 1970, ka te kryer medresën "Alaudin" ne Prishtine ndërsa studimet ka kryer ne universitetin islamik "Muhamed Ibn Saud" ne Rijad te Arabisë Saudite, tash vazhdon studimet posdiplomike ne universitetin "Xhinan" te Libanit drejtimi Shkencat e Kuranit dhe Tefsir.

Është imam dhe ligjërues ne xhaminë "Kodra e diellit" ne Prishtinë.

Jeton dhe vepron ne Prishtinë.