Faik Konica : jeta dhe vepra : sesion shkencor, mbajtur në Prishtinë, më 28 prill 1995

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Faik Konica : jeta dhe vepra : sesion shkencor, mbajtur në Prishtinë, më 28 prill 1995 libër nga Sadri Fetiu (red.) dhe autorë kolektivë nga Instituti Albanologjik i Prishtinës. Botuar në Prishtinë nga Instituti Albanologjik, në vitin 1997. Faqet e librit 262.