Fakulteti i Ekonomisë dhe Shkencave Shoqërore, Universiteti Pavarësia Vlorë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Fakulteti i Ekonomisë dhe Shkencave ShoqëroreUniversitetin Pavarësia Vlorë, lëvron studime në dy cikle studimi: Bachelor dhe Master, si Profesional ashtu edhe Shkencor në:

  • Ekonomi
  • Drejtësi
  • Shkenca Politike

Diplomat e fituara prej studentëve në këto degë dhe njohuritë e aftesitë e fituara prej tyre në fushat e:
- organizimit dhe drejtimit të biznesit e ekonomisë në përgjithësi
- sistemin e drejtësisë, rëndësinë, funksionimin dhe mbarevajtejen e tij
- në fushën e politikave rajonale, evropiane e kombëtare dhe impaktin e tyre në zhvillimin politik, shoqëror e ekonomik të vendit
janë jo vetëm një garant i punësimit dhe zhvillimit të karrierës se studentëve, por i sigurojnë atyre dhe vetë Universitetit një vend dhe mundësi reale kontribuimi në zhvillimin ekonomik e social.

shih edhe këtë[redakto | përpunoni burim]