Fakulteti i Shkencave të Aplikuara, Universiteti Pavarësia Vlorë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Fakulteti i Shkencave të AplikuaraUniversitetin "Pavarësia" Vlorë, lëvron studime në dy cikle studimi: Bachelor dhe Master, si Profesional ashtu edhe Shkencor në deget:

  • Arkitekturë
  • Inxhinieri Informatike

Titujt e diplomave me të cilat pajisen studentët në këto dy degë, paraqesin jo vetëm dy profesione të cilat mirëpriten nga tregu i punës, por në të njëjtën kohë hedhin bazat në transformimin e Universitetit "Pavarësia", në një universitet kërkimi.

Eksperiencat e studimit dhe aplikimit të njohurive të studentëve në degët e sipërmendura, sigurojnë një shkallë të mëtejshme në aftësimin e tyre në specialitetet përkatëse. Marrëveshjet me universitete partnere dhe organizata të rëndësishme, bëjnë që studentët të kenë periudha studimi e internshipe pranë tyre, gjë që do të revolucionarizojë formimin e tyre profesional në këto degë.

shih edhe këtë[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]