Faqe të munguara : (Tirana, kinematë, filmat)

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Faqe të munguara : (Tirana, kinematë, filmat) : ese me autor Spiro V. Mëhilli dhe Ilenja Mëhilli (red.). Botuar në Tiranë nga "Grand Prind", në vitin 2009. Faqet e librit 413.