Federata e Myslimanëve Korean

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Federata e Muslimanëve Korean është organizatë e muslimanëve themeluar më 1967 në Korenë Jugore. FMK mbikëqyr Shoqatën Koreane të Studentëve Muslimanë dhe Institutin e Koresë për Kulturën Islame. Federata gjithashtu mbështet një medrese për edukimin kuranor.