Federata e Tenisit të Kosovës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Federata e Tenisit të Kosovës rigrupohet klubet e tenisit dhe lojtarët e tenisit të Kosovës. Federata sponsorët turnet e tenisit.

Klubet e Tenisit[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  • K.T. Prishtina - Prishtinë
  • K.T. DielliX - Prishtinë
  • K.T. Wimbledon - Prizren
  • K.T. Trepca - Mitrovicë
  • K.T. Sporek - Gjakovë
  • K.T. Drenica - Skenderaj
  • K.T. Rahoveci - Rahovec
  • K.T. 99 - Gjilan
  • K.T. Besa - Peje

Burimi i të dhënave[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]