Femra dhe evolucioni i lindshmërisë në Kosovë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Femra dhe evolucioni i lindshmërisë në Kosovë libër me autore Mimoza Dushi dhe Pajazit Nushi (red.). Botuar në Prishtinë nga Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, në vitin 2009. Faqe 469.