Ferdinand Samarxhi

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Ferdinand Samarxhi gazetar shqiptar i RTSH. Dekoruar me titullin “Mjeshtër i Madh” nga Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Bujar Nishani dhe fitues i "Antenës së Artë".