Feriduddin Attari

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Feriduddin Attari ose Farid ed-Din Atar (1145 - 1220) mësues dhe poet sufi nga Nishapuri i Persisë.