Fiere

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Fieret i gjejmë lehte ne pyll, ne vendet me lagështire. Llojet e fiereve që jetojnë tani janë shume te vegjël ne krahasim me llojet qe kane jetuar 300 milionë vjet me pare. Ato ishin gjigante. Fieri duke mos pasur fara nuk ka as lule, as fryte,shumohen nepermjet sporeve . Ato kane rrënje, kërcell dhe gjethe.