Filmi shqiptar : realizime të kinostudios “Shqipëria e Re” : 1977-1987

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Filmi shqiptar : realizime të kinostudios “Shqipëria e Re” : 1977-1987 libër nga Gazmend Hanku (red.) dhe Mira Bregu (red.). Botuar në Tiranë nga "8 Nëntori", në vitin 1990. Faqe 143.