Finalizimi dimension i strategjisë së zhvillimit të ekonomisë së KSA të Kosovës

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Finalizimi dimension i strategjisë së zhvillimit të ekonomisë së KSA të Kosovës libër me autor Ali Jakupi dhe Nazmi Rrahmani (red.). Botuar në Prishtinë nga "Rilindja", në vitin 1985. Faqe 407.