Fisi i Ramajve e LLakajve të Krahësit Tepelenë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Fisi i Ramajve e LLakajve të Krahësit Tepelenë me autor Reit Ramaj dhe redaktor Faik Xhani. Botuar në Tiranë nga "Ada", në vitin 2016. Faqet e librit 150.