Fjalë pas fjale

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Fjalë pas fjale fjalor me figura për fëmijët e diasporës shqiptare. Autori: Sh. Osmani, H. Lalinca. Botuesi: Filara. Faqet e librit 96.

Nëpërmjet këtij libri, të ilustruar me ngjyra, nxënësit shqiptarë të shkollave shqipe të mësimit plotësues, jashtë Republikës së Shqipërisë, mund të njihen me emërtimet e objekteve të ndryshëm në gjuhën shqipe si dhe me veprime që kryejnë në aktivitetin e përditshëm.