Fjala e Lirë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kjo faqe bën kthjellimin e titujve që kanë për bazë Fjala e Lirë.
Nëse një lidhje e brendshme ju solli këtu, ju lutemi, ndryshojeni lidhjen në fjalë që të ridrejtojë direkt te faqja e duhur.


  • Fjala e Lirë është gazeta e parë pluraliste në Elbasanin e pas viteve 1990.
  • Fjala e Lirë E-gazetë e diasporës themeluar më 2010, e që merret dhe tubonë kryesisht krijimtar letrarë në diasporë.