Fjalor Italisht - Arbërisht - Shqip

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Fjalor Italisht - Arbërisht - Shqip.jpg

Fjalor Italisht - Arbërisht - Shqip i ilustruar, Vëllimi i parë të Shqipërisë – Ed. “Orizzonti Meridionali” – Cosenza.

Historì dhe gjuhë arbëreshe të Firmozës, Çiftit, Ejaninës, Fermës, Frasnitës, Ungrës, Shën Vasilit dhe shqipe.