Fjalor Shqip-Turqisht

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Fjalor Shqip-Turqisht.jpg

Fjalori shqip-turqisht me autor Hysen Voci përmban mbi 15000 fjalë dhe shprehje. Ka 425 faqe.