Fjalor Shqip – Gjermanisht

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Ballina e librit

Fjalori Shqip – Gjermanisht është përgatitur nga Olimbi Vito dhe botuar në vitin 1996. Fjalori përmban mbi 20 000 fjalë dhe shprehje.