Fjalor Shqip – Italisht

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Ballina e librit

Fjalori shqip – italisht është përgatitur nga Fatmir Toçi dhe përmban rreth 20 000 fjalë.