Fjalor Shqip - Maqedonisht

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Fjalori shqip - maqedonisht i autorëve Kimete Agai dhe Adnan Agai përmban rreth 50 mijë fjalë dhe llogaritet të jetë më i kompletuari i kësaj natyre. Botimin e fjalorit e kanë ndihmuar Ministria e Shkencës e Maqedonisë dhe fondacioni "Soros" në Maqedoni. Recensentë të fjalorit janë akademik Mateja Matevski dhe prof. dr. Lutfi Moisiu. Fjalori është shtypur në shtypshkronjën "Buzuku" në Shkup.

Viti i botimit 1996.