Fjalor Spanjisht-Shqip

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Fjalor Spanjisht-Shqip është një përmbledhje fjalësh nga gjuha shqipe të përkthyera në spanjisht nga autori i librit Zef Simoni.

Fjalori ka rreth 41 000 fjalë dhe është botuar nga Shtëpia botuese "OMSCA". Viti i