Fjalor i shqipes së Plavës dhe Gucisë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Fjalor i shqipes së Plavës dhe Gucisë.JPG

Fjalor i shqipes së Plavës dhe Gucisë Autori: P. Haxhillazi, S. Ahmeti. Botuesi: Toena. Faqet e librit 212.

Në këtë fjalor janë dhënë mbi 4000 fjalë, njësi frazeologjike, etj. në të folmen e Plavës dhe të Gucisë. Lënda e tij u shërben të gjithë shqiptarëve, studiuesve dhe leksikografëve për hartimin e fjalorëve më të mëdhenj shpjegues të gjuhës shqipe.