Fjalor me emra njerzish

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Fjalor me emra njerzish.JPG

Fjalor me emra njerzish hartuar nga Androkli Kostallari, Mahir Domi, Palok Daka, dhe Seit Mansaku. Viti i botimit 1982. Shtëpia botuese "8 Nëntori". Faqet e librit 197.