Fjalori i të folmes së Ulqinit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Fjalori i të folmes së Ulqinit me autor Kapllan Resuli dhe Anton Burovi (red.). Botuar në Genevë nga "Ballkani", në vitin 1994. Faqe 98.